Zijde zo veelzijdig, e-book Technieken deel 1

Met deze aanschaf krijg je een uitgebreide en gedetailleerde uitleg van de volgende 5 technieken:

1.zijden vlinders voor kaarten en decoratie.

2.Zijdeschilderen met behang-plaksel

3.Zijdeschilderen met de magnetron

4.Zijdeschilderen met maizena

5. De opvouwbare zonnehoed beschilderen.

Dit e-book kan je eenvoudig online aanschaffen.

De betaling gaat heel veilig via je mailadres.
Je kan betalen met een PayPal account of met je creditcard.

Heb je geen Creditcard en nog geen Paypal account? Klik hier voordat je het ebook gaat downloaden en vervolgens op de gele button 'aanmelden". Het aanmaken van een PayPal account is eenvoudig, en hiermee kun je wereldwijd betalingen doen.

Kijk ook eens onder de button Zijden kleding waar u een keus kunt maken uit zijden kleding die deze zomer in de aanbieding komt.
Vooral Tshirts, blouses, topjes en hemdjes, alles van 100% zijde, zijn heerlijk om te dragen.
Pongé, Crepe de Chine en Bourette.

Email mij even voor alle info over de maten en de prijzen: info@creationmarmar.nl

Een ander interessant item is de opvouwbare zonnehoed.
Niet alleen leuk om te beschilderen, maar erg handig als je opeens, op de boot, / terras bent, of uit een bus stapt en de zon je even te veel is.
De zonnehoed heeft een brede rand en komt in een eigen tasje met een rits, waardoor het tot een klein pakketje is op te vouwen.
Gemaakt van katoen.Voor 10,00 euro per stuk.

Er is een enorme keus aan technieken om een lapje zijde te beschilderen. Ik noem nog even: sjabloneren, alcohol, suiker, behangersplaksel, zijde-krijtjes, heliography, stempels, en nog veel meer.

Natuurlijk kun je me ook mailen, om een afspraak te maken, zodat je het op een les kunt komen leren. Dat hoeft niet persé in groepsverband te zijn, maar ook heel goed privé. Dat maakt voor de cursusprijs niets uit. Het voordeel is wel, dat de les dan speciaal op jouw belangstelling is afgesteld en je op niemand hoeft te wachten.

Voor het beschilderen van zijde hoef je niet te kunnen tekenen. Als je een penseel kunt vasthouden, komt de rest vanzelf.

Share this page: