Sjaalketting

Sjaalketting met hanger

Een sjaalketting is een leuke variatie op de bestaande mogelijkheden.

Sjaals zijn door de eeuwen heen altijd een geliefd artikel geweest. In elk land en elke cultuur werd dunne stof met veel elegantie gedrapeerd en gedragen. Soms alleen om het hoofd, of ruim om de heupen, maar het merendeel diende toch om hals en schouders te bedekken.

Daar leent zijde zich natuurlijk heel goed voor, maar ook de soepele stoffen zoals (zijde)jersey, wol of viscose.

De vele mogelijkheden met zijde zijn een bron van inspiratie en sinds kort is er nu de mogelijkheid de sjaal ook als ketting te dragen.

Het sieraad bestaat uit een kokertje waar een klein of groot ornament aan hangt. Een uiteinde van de sjaal wordt door het kokertje getrokken, totdat het ongeveer in het midden van de sjaal is aangekomen. Het sieraad kunt u dan middenvoor houden, terwijl u de beide delen van de sjaal over uw schouder naar achteren brengt, daar kruist en weer naar voren losjes over de borst laat hangen. 

Er is veel keus in deze sjaalsieraden, en, al naar gelang de gelegenheid, kunt u varieren met de vele mogelijkheden. Speels, romantisch of juist chique met strass. Natuurlijk kunt u ook de, ongetwijfeld vele sjaals gebruiken, die u al hebt en ze op deze manier weer "nieuw leven inblazen".

Op dit moment heb ik lange jersey sjaals met afneembare hanger, wat heel plezierig is als u uw eigen sjaals ook weer wilt gebruiken. Deze sjaalskettingen zijn een blikvanger. (14,95 euro sjaal+hanger)

Dan zijn er een aantal viscose sjaals met diverse versieringen van een olifantje of druiventrosje als hanger. Deze sjaals zijn zonder sluiting en kunt u makkelijk over uw hoofd aandoen. Deze hangers zijn niet afneembaar. (14.95 euro)

Als laatste heb ik een paar 100% zijden sjaaltjes (55x55) beschilderd en diverse mooie sjaalhangers gevonden. Deze sjaalketting is dus door zijn eenvoud bijzonder geschikt om overal bij te dragen. U knoopt eenvoudig de beide uiteinden van het sjaaltje in uw hals. De hanger is er gemakkelijk af te schuiven en op elke willekeurige sjaal weer te gebruiken. (sjaal + hanger 14.95 euro)

Ook heb ik nog 2 losse ovalen hangers te koop voor de prijs van 9,95 euro.

Klik eens door naar de pagina sjaalkettingen te koop waar u de verschillende modellen kunt bekijken. 

Er komen elke dag nieuwe modellen bij.

U kunt deze bestellen door mij een emailtje te sturen: info@creationmarmar.nl Hieronder twee voorbeelden: Zijden sjaal (55x55) met afneembaar vlinderhanger van blauw strass. 14,95 euro


Lange jersey sjaal met afneembare hanger van gekleurde strass steentjes. 14.95 euro

Share this page: